torstai 20. syyskuuta 2012

Viikko seikkailua takana

Ciao! Meitä onkin kaksi, kammottavaksi. Kuten nyt paikallisella kielellä todetaan, mein Name ist Lauri Anttila und ich komme auch aus Lappeenranta. Olen neljännen vuoden tutalainen ja tavoitteenani on viettää seuraava lukuvuosi tässä oluen luvatussa maassa, Germaaniassa.


Das Karlsruher Schloss wurde 1715 errichtet

Saavuimme tosiaan viikko sitten torstaina (13.9.) Karlsruheen. Lento kulki Kööpenhaminan kautta Stuttgartiin, ja sieltä onnistuimme hankkimaan onnekkaasti keskimääräistä edullisemmat junaliput Karlsruheen (5 €/nenä ei ole paha Deutsche Bahnin hinnoilla...). Kun saavuimme Karlsruhen päärautatieasemalle oli hämärä jo laskeutunut kaupunkiin. Perusteellisen turistipälyilyn (molemmat käyneet kaupungissa ennenkin) jälkeen tapasimme Akun kämppäkaverin, joka opasti meitä kohti oikeaa ratikkaa. Noin 10 minuutin ratikkamatkan jälkeen tiemme erosivat, sillä Laurin asunto sijaitsee aivan ydinkeskustassa Kaiserstraßella ja Akulla noin 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kummatkin asunnot ovat kuitenkin todella hyvillä paikoilla, sillä polkupyörä- ja ratikkaetäisyydet eivät todella ole pitkiä. Perjantai sujui kaupungissa pyöriessä ja hoodeja tutkiessa, it’s looking good, totally dyyyyd!


Karlsruhe Cribs ja O-Phase-pläjäys (=infoviikko) tulossa lähiaikoina, Stay tuned for that! [tähän joku hyvä lentävä lause...]

Gruss,
Lauri & Aku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti