sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Karlsruhe Cribs, Part 1 - Schillerstrasse


Viimeisestä postauksesta on päässyt vierähtämään luvattoman pitkä tovi, mutta nyt kun viimein saan itseni kirjoittamaan ja lisäilemään kuvia, niin täältä pesee: Karlsruhe Cribs, Part 1 - Schillerstrasse!! Suurella vaivalla metsästetty kämppäni (=Akun kämppä) siis sijaitsee ko. kadun varrella, n. 1,5 km päässä Karlsruhen ydinkeskustasta. Ratikalla keskustaan 10 min, yliopistolle 15 min. Täydellistä :) Kämpän sain hankittua pitkällisen hakuprosessin päätteeksi, noin 60 kämppähakemuksen jälkeen. Mainioita kämppäsivustoja Saksassa ovat:

www.wg-gesucht.de
www.studenten-wg.de

Sivuista löytyy myös englanninkieliset versiot, mutta tekstit ovan yleensä saksaksi. Kannattaa siis ainakin saksan peruskurssit käydä, ennen kuin käy kämpän hakuun.



Uusi kotikatuni Schillerstrasse. Ratikkapysäkki on kivasti suoraan ulko-oven edessä, ja toinen pysäkki vielä n. 50 m. päässä pääkadulla, Kaiseralleella. Toinen uskomattoman hyvä etu on se, että suoraan omaa kämppää vastapäätä on leipomo, josta saa aamulla täydellistä leipää suoraan uunista! Ei tarvi paljoa säilöntäaineilla maustettua American Toastia kaupasta hakea :)



Meikäläisen toimisto. Kämppä oli onneks lähes täysin kalustettu. Pelkästään petivaatteet ja peitto piti ostaa, ja ne käytiin hakemassa Heidelbergin nurkilla olevasta Ikeasta. Päästiin siis kokemaan myös pientä road trippiä Saksan nopeusrajoituksettomalla autobaanalla :D



Nukuin ensimmäisen 1,5 viikkoa makuupussissa :D Nyt on sentää petivaatteet. Kämpän varsinainen asukas tarjoaa myös vähän taidetta seinille.




Kämppiksellä on 46" 3D-tv, joten myös HIMYMin katsominen onnistuu aika mukavasti...


Keittiö on vähän ahdas, mutta kaikki tarvittava löytyy.

Näin minä siis täälä elän. Paljon parempaa ei olis edes osannu toivoa, joten kaikki hyvin näiltä osin. Karlsruhe Cribs, Part 2 - Kaiserstrasse tulossa piakkoin. Sitten näette, miten Lauri asuu.  Samoin yhteenvedot O-Phasesta (Orientaatioviikko) sekä muuta mukavaa on lähiaikoina luvassa.

Peace out!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti